Din kurv er lige nu tom!
En kaffe med god mundfylde og noter af bær, syrlige drops og en snert af karamel.
| Sødme | ||
| Frugt | ||
| Syre | ||
| Fylde | ||
| Fermentering |
Daterra er en ret stor plantage i Minas Gerais (et område på størrelse med Frankrig), bestående af flere markområder fra meget små til ganske store. Specielt for farmen er det, at de lader bærrene tørre på grene i stedet for på tørrebænke, hvilket giver en anden fermenteringsorden end normalt. I dette tilfælde giver det en kaffe med god mundfylde og noter af bær, syrlige drops og en snert af karamel.
De røde felter på landkortet er hovedregionerne for kaffedyrkning.
| Oprindelsesland | <a href="https://xn--kvrn-moa.dk/land/brasilien/" rel="tag">Brasilien</a> |
|---|---|
| Dyrkningshøjde | 900-1200 Meter |
| Sort | <a href="https://xn--kvrn-moa.dk/sort/paraiso-bourbon/" rel="tag">Paraiso Bourbon</a> |
| Behandling | <a href="https://xn--kvrn-moa.dk/proces/natural/" rel="tag">Natural</a> |
| Ristning | Mellemristet |
| Bryggemetode | Aeropress, Filter, Stempelkande |
| Noter | Ahornsirup, Bær, Frugtsyre, Karamel |