Din kurv er lige nu tom!
En herlig kaffe med ikke bare noter af bær, rosin og aprikos, men også et lækkert fermenteret udtryk.
Syre | ||
Frugt | ||
Fylde | ||
Sødme | ||
Fermentering |
Et samarbejde mellem den colombianske agronom Camilo Merizalde og Facusse-familien som driver gården Tres Milagros i Dota, Tarrazu i Costa Rica. Her er der tale om en Red Honey-forarbejdet Caturra.
Og jo, de grønne bønner kommer fra Holy Bean på Fyn. Det kan bestemt anbefales også at prøve at déres ristning af de samme bønner og så lægge mærke til hvor stor betydning ristestil har for det færdige resultat. Tomayto, tomahto, som man siger – for den er god uanset.
Oprindelsesland | <a href="https://xn--kvrn-moa.dk/land/costa-rica/" rel="tag">Costa Rica</a> |
---|---|
Dyrkningshøjde | 1650 Meter |
Behandling | <a href="https://xn--kvrn-moa.dk/proces/red-honey/" rel="tag">Red Honey</a> |
Ristning | Mellemristet |
Bryggemetode | Aeropress, Filter |
Noter | Aprikos, Bær, Funky, Rosiner |