Din kurv er lige nu tom!
Kaffe med stor mundfylde og med noter af chokolade og citrus.
Sødme | ||
Frugt | ||
Syre | ||
Fylde |
Huehuetenango er et område i det vestlige Guatemala, hvor de enkelte kaffegårde ligger meget spredt og derfor typisk behandler kaffen selv på gården i stedet for at gøre det på fælles vaskestationer. Disse bønner er fuldt vaskede og giver en kaffe med stor mundfylde og med noter af chokolade og citrus.
Den opmærksomme kaffedrikker har nok bemærket at der er mange producenter som har tenango i deres navn. Ordet betyder sted på Nahuatl, en oprindelig sproggruppe i området.
De røde felter på landkortet er hovedregionerne for kaffedyrkning.
Oprindelsesland | Guatemala |
---|---|
Dyrkningshøjde | 1400-1800 Meter |
Sort | Catimor, Catuai, Pache Bourbon |
Behandling | Vasket |
Bryggemetode | Aeropress, Espresso, Filter, Stempelkande |
Noter | Chokolade, Citrus |
Ristning |
---|