Din kurv er lige nu tom!
En kaffe med god mundfylde og noter af bær, syrlige drops og en snert af karamel.
Sødme | ||
Frugt | ||
Syre | ||
Fylde |
Daterra er en ret stor plantage i Minas Gerais (et område på størrelse med Frankrig), bestående af flere markområder fra meget små til ganske store. Specielt for farmen er det, at de lader bærrene tørre på grene i stedet for på tørrebænke, hvilket giver en anden fermenteringsorden end normalt. I dette tilfælde giver det en kaffe med god mundfylde og noter af bær, syrlige drops og en snert af karamel.
De røde felter på landkortet er hovedregionerne for kaffedyrkning.
Oprindelsesland | Brasilien |
---|---|
Dyrkningshøjde | 900-1200 Meter |
Sort | Paraiso Bourbon |
Behandling | Natural |
Ristning | Mellemristet |
Bryggemetode | Aeropress, Filter, Stempelkande |
Noter | Ahornsirup, Bær, Frugtsyre, Karamel |